Kosár

[A kosár jelenleg üres.]

Bejelentkezés

Általános szerződési feltételekA polymix1992.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért! Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Polymix 1992 Kft.
Székhely: 2092 Budakeszi, Losonc utca 8/a.
Adószám: 25115716-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-215058
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi Cégbíróság
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: info@polymix1992.hu
Telefon: 06/20-952-8369

Vásárlás a helyszínen

Minőségbiztosítási okokból társaságunk csak előre regisztrált magánszemélyeket, valamint érvényes adószámmal rendelkező cégeket, egyéni- és társas vállalkozásokat tud kiszolgálni. Regisztrálás a telephelyünkön és a webáruházunkban.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház többek között műszaki cikkeket, világítástechnikai termékeket, szárazelemeket stb. forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek. A megjelenített termékek online, illetve mintaboltunkban személyesen a webáruház szoftverén keresztül rendelhetőek meg. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. Átvehetők házhoz-szállítással illetve személyesen. Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Fizetési módok

Készpénzes fizetés telephelyünkön, vagy a futárnál utánvéttel.

 
Banki átutalás: Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálható az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatjuk.

Bankkártyás fizetés: Futárszolgálattal való kiszállításnál, valamint budapesti telephelyünkön már bankkártyával történő fizetés is lehetséges.

Szállítás - Személyes átvétel

A szállításra és személyes átvételre vonatkozó információk az információ menüpont alatt találhatók meg.

Garancia

Az egyes fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003(IX.22) Kor. rendelet mellékletében szereplő termékekre 6 hónap garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén személyesen vagy telefonon tájékoztatják a teendőkről, illetve elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! A garancia csak az eredeti számla bemutatásával érvényes.

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Polymix 1992 Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül.
A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.
Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd: A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet. http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül teheti meg. Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma. A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli! A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldését követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.